NATACIÓ

Des de P3 fins s 2n de Primària l’escola a través del centre esportiu municipal (CEM), desenvolupa un programa de natació escolar adreçat als nens i nenes de 3 a 7 anys. 


Els cursos de natació tenen una quota molt reduida i es realitzen dins de l'horari lectiu de l'escola, com a part important de l'assignatura d'educació física. 

Aquesta servei assegura que al finalitzar els 5 anys de realització de l'activitat, els alumnes surtin amb un nivell bo de desenvolupament en l'entorn aquàtic. 

 

Els especialistes estan d’acord que la pràctica d’aquest esport és beneficiosa per a moltes parts del cos, perquè intervenen molts grups musculars. A més, és una bona forma de prevenir afeccions com la hipertensió arterial o el sobrepès. 

La natació també manté en estat saludable el sistema circulatori, ja que ajuda a mantenir un nivell sa de colesterol i evita l’aparició de l’arteriosclerosi. Es tracta d’una disciplina esportiva molt tècnica, la natació incrementa la flexibilitat, i afavoreix la coordinació i l’agilitat. 

Cal no oblidar que la natació, com la majoria dels esports, afavoreix la socialització. Cal esmentar també que l’ús del banyador és una forma de autoacceptació, i també de respecte cap als altres.


Arxius d'interèsTambé et pot interessar...
Casal 2016

CASAL D'ESTIU

Cada any, un cop s'acaben les classes del mes de juny, l'escola Vedruna Tordera ofereix als seus alumnes (així com també a nens i nenes d'altres es...

llegir més »

SUMMER CAMP

Cada any, les escoles Vedruna de Catalunya ofereixen als seus alumnes unes estades en anglès pels cursos de 5è i 6è de primària.  Aquestes colònie...

llegir més »

LLAR D'INFANTS

L’Educació Infantil consta de dues etapes: De 0 a 3 anys: Llar d’infants De 3 a 6 anys: Parvulari   Per tal d'afavorir un bon aprenentatge,...

llegir més »