Atenció al públic

De 8:00h a 18:00h.

C/ Santa Llúcia, 5

08490 Tordera

93 764 01 97

vedrunatordera@vedruna.cat

Deducció addicional per maternitat per a fills/es menors de tres anys.

Des l’1 de gener de 2018 hi ha una deducció addicional per maternitat per a fills/es menors de tres anys escolaritzats en llar d’infants durant el 2018i que pot arribar als 1000€ anuals.

  • Qui té dret a cobrar l’ajut?

Les mares treballadores, ja siguin assalariades o autònomes (o bé que treballessin durant el 2018 encara que ara no tinguin feina) amb fills/es menors de tres anys escolaritzats a una llar d’infants autoritzada, ja sigui pública o privada. La deducció s’aplicarà a la mare, per cada un/a dels seus fills/es menors de 3 anys, independentment que sigui un altre progenitor qui hagi pagat les mensualitats de la llar d’infants.

  • Qui l’ha de sol·licitar?

Les escoles bressol han de presentar el model 233per informar a l’Agència Tributària sobre quants menors tenen dret a cobrar el xec.

Des del centre escolar es presentarà abans del 15 de febrer amb la relació de tots els menors i progenitors, i l’import que s’ha pagat al centre durant l’any 2018.

Les famílies no cal que facin cap altra gestió.

  • Què han de fer les mares per rebre el xec bressol?

De moment no hauran de fer res. És l’escola bressol qui facilita les dades a l’Agència Tributària, que les incorporarà a la declaració de la renda de l’exercici del 2018. D’aquesta manera, Hisenda tindrà a la seva base de dades la informació.

El mes de Març us farem arribar el certificat de quantitats comunicades a l’Agència Tributària.

ÚLTIMES NOTÍCIES


 
Demana informació
 
Si vols rebre informació, nosaltres ens posem
en contacte amb tu i t’assessorem en el que necessitis.