AMPA: QUÈ ES I QUÈ FEM?

 

Què és l’AMPA ? 

És l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l'Escola Vedruna Tordera, legalment constituïda i de la que formen part la totalitat dels pares d’alumnes o tutors legals que ho desitgin.

 

L’AMPA està regida per una Junta Directiva que, de manera voluntària, efectua un conjunt de tasques necessàries pel funcionament de l’escola. Aquesta Junta és elegida i aprovada en Assemblea General.

 

Com funciona? L’AMPA, es reuneix, com a mínim, un cop a l’any mitjançant l’Assemblea General, que es convocada pel President de l’AMPA. En aquesta es prenen acords, s’avalua la gestió i es renoven els càrrecs de la Junta Directiva.

 

La Junta Directiva de l’AMPA es reuneix un cop al mes. La reunió té un ordre del dia, i treballa a partir de la feina preparada per els membres que la formen, les informacions del Consell Escolar i sobre qualsevol altre aspecte d’interès a l’escola. 

 

Quines són les nostres finalitats? Administrem i gestionem els recursos que aporten els associats. Participem en la presa de decisions i en el govern de l’escola mitjançant un representant al Consell Escolar del Centre. Facilitem el contacte i el diàleg entre les famílies del Centre. Això vol dir que podeu demanar i/o adreçar qualsevol informació o suggeriment al qualsevol representant de l’AMPA directament o mitjançant escrit a la pàgina web del centre a l’apartat AMPA o a l’adreça de correu: ampavedrunatordera@verdrunatordera.org

 

Dotem a l’escola, en la mida del possible, dels mitjans necessaris per millorar la funció pedagògica. Vetllem pel compliment dels drets i deures de les mares i pares pel que fa a l’educació dels seus fills.

 

Els components de la Junta representem al conjunt de mares i pares davant l’Administració, per prendre decisions o per lluitar per la millora de l’educació dels nostres fills. Organitzem, participem i col·laborem en l’organització de les festes del Centre.
 En resum, la finalitat de l’AMPA, és canalitzar les iniciatives i suggeriments dels pares que la composen a través dels conductes adequats, per tal de millorar l’eficàcia de les activitats i serveis que es porten a terme a l’escola, amb el desig de que l’educació dels nostres fills sigui la millor possible.

 

Què fem? L’Associació és l’encarregada d’organitzar tot un seguit d'activitats complementàries a més de col·laborar amb l’equip de mestres de cara a mantenir i millorar el nivell educatiu de la nostra escola.

 

També organitza, conjuntament amb altres estaments de l’escola festes com: Santa Joaquima, Sant Jordi, Nadal, festa final de curs...

 

Actualment tenim en funcionament el projecte “Reutilització de Llibres” , que és tot un èxit

 

Col·labora amb nosaltres !!!!També et pot interessar...
Casal 2016

CASAL D'ESTIU

Cada any, un cop s'acaben les classes del mes de juny, l'escola Vedruna Tordera ofereix als seus alumnes (així com també a nens i nenes d'altres es...

llegir més »

SUMMER CAMP

Cada any, les escoles Vedruna de Catalunya ofereixen als seus alumnes unes estades en anglès pels cursos de 5è i 6è de primària.  Aquestes colònie...

llegir més »

LLAR D'INFANTS

L’Educació Infantil consta de dues etapes: De 0 a 3 anys: Llar d’infants De 3 a 6 anys: Parvulari   Per tal d'afavorir un bon aprenentatge,...

llegir més »